Jongeren
Aan scholen bied ik verschillende workshops aan op het gebied van video. Workshops van een paar uur tot hele trajecten. Er is aandacht voor technische en creatieve vaardigheden. Graag werk ik naar concrete eindproducten toe, zodat de deelnemers iets hebben waar ze trots op zijn en kunnen laten zien aan anderen. De workshops die ik aanbied zijn; vloggen, videoclips, stop-motions en documentaire maken.

Volwassenen
Binnen organisaties, instellingen en bedrijven is video een steeds interessanter middel om te communiceren. Zowel intern als naar buiten toe kan dit een grote meerwaarde zijn. Het is echter ook een middel waarbij het erg belangrijk is dat dit op een goede manier wordt ingezet om miscommunicatie, imago schade te voorkomen.

Om de meerwaarde van video te garanderen bied ik workshops aan om uw boodschap op een sterke manier over te brengen. We besteden aandacht aan het vertalen van uw boodschap naar beeld, cameravoering, presentatie, edit en verspreiding.

Teambuilding
Ik stel activiteiten samen waarin video het middel is. Na een korte kennismaking met de basisprincipes van het filmen gaan we aan de slag met het maken van korte documentaires/reportages over elkaar. Breng uw collega’s op een zo mooi mogelijke manier in beeld, stel de vragen die u anders niet durft te vragen. Met andere woorden; leer uw collega echt kennen.

 

Documentaire: ‘Dit is MEET TV’ –  over het project MEET TV.


Home | Contact