Naar de inhoud springen

Documentaire

Een documentaire is een interessante en creatieve manier om onderwerpen te onderzoeken en zo tot nieuwe ingevingen te komen. Tevens heeft u een product in handen wat u kunt presenteren en op een eenvoudige manier kunt verspreiden.

Als filmmaker maak ik graag documentaires met sociaal maatschappelijke thema’s. Per onderwerp kijk ik naar een passend format om zo tot de kern van de zaak te komen, maar ook om tot een eindproduct te komen die de uiteindelijke kijker zal aanspreken.

In heb documentaires gemaakt onder eigen naam, maar ook in opdracht van, of in samenwerking met onder andere; MEET Producties, gemeente Nijmegen, gemeente Arnhem, Jeugdzorg Gelderland, Kunstbedrijf Arnhem en Nimma Producties.

Afhankelijk van de mogelijkheden en wensen,  stel ik waar nodig een team van professionals samen om mee aan de slag te gaan.

 

Hatert is
Voor gemeente Nijmegen en in opdracht van Nimma Producties regisseerde en monteerde ik deze documentaire over de wijk Hatert.

Prik Met
In samenwerking met MEET Producties filmde en monteerde ik deze documentaire van Kristel Kuiper; Een jonge moeder, zwanger van haar tweede kind, schrikt van heftige verhalen over vaccinatieschade. Ze onderzoekt welke keuze zij straks moet maken voor haar kind.

Home | Contact